Geräte & Zubehör
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
8 portions
Zutaten
-
butternut squash seeds removed, skin on, cut into pieces (2 in.)26 - 30 oz
-
yellow onion quartered7 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
unsalted butter divided5 oz
-
salt½ tsp
-
white pepper, to tasteground black pepper to taste
-
vegetable stock28 oz
-
maple syrup1 - 2 oz
-
dried sage leaves18
-
pine nuts3 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
387 mg
Protein
3 g
Kalorien
1213 kJ /
290 kcal
Fett
24 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Tomato Basil Soup
40 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 Min
Pea Soup
30 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Basic Soup Purée
45 Min
Carrot Ginger Soup
20 Min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min