Geräte & Zubehör
Beef Wellington (Ben)
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 10 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
Beef Wellington
-
beef tenderloin (2 pieces, 14 oz ea.)28 oz
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
Dijon mustard2 oz
-
garlic cloves peeled2
-
shallot in pieces1 ½ oz
-
fresh cremini mushrooms14 oz
-
button mushrooms7 oz
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
prosciutto (approx. 3.5 oz)8 slices
-
pâté (optional) softened3 oz
-
puff pastry2 sheets
-
egg yolks slightly beaten2
-
Fleur de Sel1 tsp
Sauce
-
olive oil1 oz
-
unsalted butter1 oz
-
beef tenderloin filet mignon, in pieces (1½ in.)7 oz
-
black peppercorns12
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
red wine vinegar2 tsp
-
red wine e.g. merlot or cabernet (1 bottle)25 ½ oz
-
16 oz waterbeef broth16 oz
-
salt½ tsp
-
corn starch2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1510 mg
Protein
37 g
Kalorien
3012 kJ /
720 kcal
Fett
49 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
15 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Hollandaise Sauce
15 Min
Matzo Ball Soup
1 Std. 20 Min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 Min
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1 Std.
Beef Wellington (Ben) Metric
10 Std. 10 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Texas Chili
1 Std. 10 Min
Angel Berry Trifle
30 Min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 Std.
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 Min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min