Geräte & Zubehör
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
Creamy Avocado
-
avocado flesh only, peel and pit removed (see Tip)8 oz
-
salt¼ tsp
-
lime freshly squeezed (juice only)1
Salmon
-
water (enough to fully submerge bags, not to exceed max. fill line)60 oz
-
lemon juice1 oz
-
fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)20 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil divided4 tsp
-
fresh dill plus extra to garnish4 sprigs
-
vegetable oil to sear
-
lime sliced, to garnish1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
541.3 mg
Protein
30.2 g
Kalorien
1808.5 kJ /
432.2 kcal
Fett
31.8 g
Ballaststoff
4.3 g
Gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Kohlenhydrate
7.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2h 10min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5h
Sautéing 7 oz Leeks
Nenhuma avaliação
Shrimp Sauté
25min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min