Moroccan chicken and cauliflower cous cous
TM6 TM5 TM31

Moroccan chicken and cauliflower cous cous

4.1 (491 Bewertungen)

Zutaten

  • 70 g almonds
  • 5 - 6 sprigs fresh coriander, leaves and stems
  • 1 red onion
  • 3 garlic cloves
  • ½ tsp sea salt, plus extra to season
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • ¼ tsp ground ginger
  • 1 - 2 pinches ground cinnamon
  • ½ tsp paprika
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 1 ½ tsp ground cumin
  • 600 g chicken thighs, cut into pieces (2-3 cm)
  • 500 g cauliflower, broken into florets
  • 20 g butter
  • 500 g water
  • 5 - 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
  • ½ - 1 lemon, juice only, to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1718.9 kJ / 409.3 kcal
Protein
34.4 g
Kohlenhydrate
7.7 g
Fett
26.1 g
Gesättigte Fettsäuren
6.4 g
Ballaststoff
5.2 g
Natrium
605.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte