Geräte & Zubehör
Gozleme Stuffed Pockets (Paul)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
Dough
-
water5 ½ oz
-
active dry yeast1 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
plain yogurt unsweetened1 oz
-
salt¾ tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
Filling
-
fresh baby spinach destemmed7 oz
-
yellow onions in pieces3 oz
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower1 ½ oz
-
feta cheese in pieces6 oz
-
dried red pepper flakes½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
873 mg
Protein
17 g
Kalorien
2084 kJ /
498 kcal
Fett
18 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
68 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Stoneware Baking Essentials
19 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Beer Marinade
10 min
Vegan Butter Spread
5 h 10 min
Angel Food Cake
1 h 10 min
Vegetarian Chili
50 min
Chipotle Garlic Spread
10 min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies)
30 min
Pumpkin Spice Chai
15 min
Warm Caramel Spice Martini
1 h 15 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Texas Cornbread
35 min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2 h
Maple Cranberry Gingerbread
1 h 25 min