Geräte & Zubehör
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
293.7 mg
Protein
1.9 g
Kalorien
607 kJ /
145.1 kcal
Fett
7.4 g
Ballaststoff
5.6 g
Gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
19.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
CA Digital Flipbook #2 (Sensor)
2 Std.
CA Digital Flipbook #1
2 Std.
Broccoli Stem Slaw
15 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Green Bean Gremolata
25 Min
Steamed Frittata Egg Cups
45 Min
Pulled Pork Burgers
4 Std. 50 Min
Cheese Blintz Soufflé
1 Std. 10 Min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 Std.
Egg Salad Sandwiches
25 Min
Orange Creamsicle Whip
10 Min
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45 Min