Geräte & Zubehör
Cauliflower Potato Salad
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
Potatoes and Cauliflower
-
water32 oz
-
baby gold potatoes halved24 oz
-
cauliflower florets10 oz
Hard Boiled Eggs
-
large eggs cold5
-
water to fill to 1 liter mark
Pickle Mixture
-
red onion in wedges4 oz
-
celery in pieces (2 in.)8 oz
-
dill pickle spears, in pieces (2 in.)4 oz
Bacon
-
bacon in pieces (1 in.)6 oz
Quick Aioli
-
garlic cloves2
-
salt¼ tsp
-
mayonnaise8 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
celery seed¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh chives sliced, to garnish
-
ground paprika to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
792 mg
Protein
13 g
Kalorien
2330 kJ /
557 kcal
Fett
44 g
Ballaststoff
5 g
Gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eggscellent Egg Cooker
5 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Sausage and Veggie Frittata and Ayran Drink
40 Min
Mini Meatball Breakfast Hash
40 Min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Barley and Tomato Salad
45 Min
Steamed Carrot Cake
1 Std. 35 Min
Blackened Fish Burger
55 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Frozen Fruit Sorbet (TM6 Metric)
5 Min
Ratatouille with Pecorino
1 Std. 5 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 Min