Geräte & Zubehör
Quick Thai chicken curry
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
onions50 - 100 g
-
salt½ - 1 tsp
-
oil30 g
-
Thai red curry paste50 - 100 g
-
coconut milk200 g
-
water200 g
-
waxy potatoes peeled, cut in bite-size pieces400 g
-
carrots cut in bite-size pieces100 g
-
chicken breast fillets, skinless cut in cubes (3 cm)600 g
-
frozen green peas150 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish2 - 3 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
633.5 mg
Protein
42 g
Kalorien
1914 kJ /
459 kcal
Fett
20 g
Ballaststoff
6.6 g
Gesättigte Fettsäuren
8.5 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Cottage pie
1 Std. 15 Min
Chicken Garam Masala
50 Min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min
Chilli con carne
40 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Chicken Tagine
25 Min
Chicken garam masala
50 Min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Meatballs with tomato sauce
45 Min
Cod with citrus butter
50 Min
Chicken and Chickpea Tagine
1 Std. 20 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min