Geräte & Zubehör
Vietnamese Chicken Coleslaw
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
red onions minced6 oz
-
rice vinegar4 oz
-
sugar1 tsp
-
peanuts3 oz
-
water30 oz
-
chicken breasts, skinless, boneless organic24 oz
-
salt to taste½ tsp
-
carrots cut into pieces (2 in.)3 oz
-
cabbage cut into pieces (2 in.), divided12 oz
-
fresh mint leaves plus extra to garnish10
-
vegetable oil1 tbsp
Nuoc Mam Dipping Sauce
-
sugar1 tsp
-
fish sauce2 oz
-
lime juice1 ½ oz
-
fresh bird's eye chilies thinly sliced2
-
fresh mixed herbs e.g. cilantro, mint, parsley, to garnish
-
scallions thinly sliced, to garnish
-
crispy fried onions to garnish2 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1023 mg
Protein
32 g
Kalorien
1222 kJ /
292 kcal
Fett
12 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cha Cha Chicken
14 Rezepte
USA
USA
Facebook Live Favorites
74 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Chicken Noodle Soup
50 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 Min
Hoisin Pork Bowl
45 Min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 Std. 15 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 Min
West African Peanut Soup with Chicken
50 Min
Thai Peanut Crunch Salad
30 Min
Thai Fish Curry
50 Min
Green Chili Deviled Eggs
40 Min
Chopped Asian Salad
20 Min
Chinese Chicken Salad
1 Std. 30 Min