Geräte & Zubehör
Korean Ginseng Chicken
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
5 portions
Zutaten
-
whole kampung chicken (800 g)1
-
salt10 g
-
water1100 g
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours and drained60 g
-
Chinese red dates pitted2
-
fresh Korean ginseng root (approx. 10 g)1
-
garlic cloves6
-
sea salt½ tsp
-
black pepper powder½ tsp
-
dark sesame oil (roasted)1 tsp
-
Korean ginseng wine (optional)50 g
-
spring onions chopped5 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
105 g
Kalorien
4523 kJ /
1081 kcal
Fett
50 g
Kohlenhydrate
47 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Chicken Dinners
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Sesame Crème
10min
Hakka Yam Abacus
20min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Salted Chicken
5h 10min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Yam Rice
45min