Geräte & Zubehör
Salted Chicken
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 5 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
whole kampung chicken (1.2-1.4 kg)1
-
salt3 tbsp
-
sand ginger powder (cekur)½ tbsp
-
dang gui (Chinese angelica root)2 slices
-
chuan xiong (Sichuan lovage)2 - 3 slices
-
fresh ginger cut in thin slices30 g
-
spring onions cut in 5 cm length4 sprigs
-
shallots130 g
-
sesame oil20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)50 g
-
sesame seeds toasted, to garnish1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
33 g
Kalorien
1858 kJ /
444 kcal
Fett
31 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chicken - quick & easy Asian favourites
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Salted Fish Pork Belly
30min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Braised pork belly
55min
Sweet and sour pork ribs
40min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min