Geräte & Zubehör
Orange curry dressing
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
380 g
Zutaten
-
walnut oil (see Tips)200 g
-
orange juice (approx. 2-3 oranges)130 g
-
orange zest only, no white pith (1 x 3 cm piece)1
-
eschalots30 g
-
hot mustard20 g
-
curry powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 380 g
Natrium
1389.5 mg
Protein
3.8 g
Kalorien
8072.3 kJ /
1929.3 kcal
Fett
201.3 g
Ballaststoff
5.8 g
Gesättigte Fettsäuren
18.3 g
Kohlenhydrate
35.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Poppy seed and apple cake
2 Std. 10 Min
Sauerkraut salad
10 Min
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3 Std.
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24 Std. 40 Min
Hoi sin sauce
15 Min
Chia and Quinoa Tortillas with a Trio of Dips
1 Std. 45 Min
Brinjal (eggplant pickle)
1 Std. 30 Min
French dressing
5 Min
Romesco dip
10 Min
Hazelnut torte
3 Std. 15 Min
Vegan butter
8 Std. 5 Min
Caesar salad dressing
10 Min