Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
20
g ulei vegetal
oder 20 g ulei de măsline - 400 g vinete, tăiate felii (2 cm), apoi tăiate bucăți (3 cm)
- Nährwerte
- pro 1 Rețetă completă
- Kalorien
- 1132 kJ / 270 kcal
- Protein
- 4 g
- Kohlenhydrate
- 12 g
- Fett
- 20 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1 g
- Ballaststoff
- 11.2 g
- Natrium
- 16 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Vinete sotate (200 g)
30 Min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25 Min
File de somon cu hrișcă și sparanghel
40min
Dovlecei sotați (200 g)
20 Min
Supă cu tăiței
35min
Tocană de linte cu chorizo
Keine Bewertungen
Pizza cu făină de alac, andive și brânză Taleggio
Keine Bewertungen
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25 Min
Farfalle cu sparanghel, pancetta și șofran
35min
Supă franțuzească de ceapă cu foitaj
55min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25 Min
Tocăniță cu linte, mere și carne de porc
55min