Geräte & Zubehör
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 6 Std. 45 Min
8 portions
Zutaten
Pie Crust
-
all-purpose flour plus extra to dust12 oz
-
sugar½ oz
-
salt½ tsp
-
unsalted butter cold, cubed, plus extra to grease12 oz
-
ice cold water4 oz
Pumpkin Filling
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
fresh ginger peeled, cut into pieces2 in.
-
salt1 tsp
-
butternut squash fresh or frozen, cubed10 oz
-
kabocha squash fresh or frozen, cubed10 oz
-
coconut milk full fat8 oz
-
maple syrup6 oz
-
large eggs divided4
-
water1 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
485 mg
Protein
10 g
Kalorien
2720 kJ /
650 kcal
Fett
44 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
28 g
Kohlenhydrate
59 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 Std. 30 Min
Pumpkin Pie
5 Std. 50 Min
Pumpkin Pie
5 Std.
Apple Butter
1 Std. 30 Min
Baked Mushroom Empanadas
1 Std. 50 Min
Pumpkin Ice Cream
10 Std. 5 Min
Two Crust Pie Pastry
13 Std. 50 Min
Apple Fritter Bread
2 Std.
Golden Milk
10 Min
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
1 Std. 5 Min
Cranberry Almond Cookies
1 Std. 20 Min
Pumpkin Cheesecake
6 Std. 45 Min