Geräte & Zubehör
Glutenfrie rødbetblinis med pepperotkrem og kreps
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 35 Min
42 stykker
Zutaten
Rødbetblinis
-
egg, medium separerte2
-
rødbet, kokt skrelt, delt i biter (2 cm)280 g
-
yoghurt naturell170 g
-
bokhvetemel120 g
-
glutenfritt bakepulver1 ts
-
havsalt½ ts
-
malt svart pepper2 klyper
-
olivenolje til steking, pluss ekstra etter behov1 ss
Pepperotkrem
-
persille, fersk kun blader6 kvister
-
crème fraîche, min 30% fett100 g
-
pepperrot, malt, kremet½ ss
-
havsalt¼ ts
-
malt svart pepper1 klype
Servering
-
krepsehaler, kokte, skrelte100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stykke
Natrium
70 mg
Protein
1.6 g
Kalorien
148 kJ /
36 kcal
Fett
1.8 g
Ballaststoff
0.5 g
Gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenfri jul
8 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Keine Bewertungen
Blomkål- og fennikelnuggets med ajvar
Keine Bewertungen
Djevelegg
Keine Bewertungen
Rød linsetofu
8 Std. 30 Min
Walisisk toast med søt sylteagurk
Keine Bewertungen
Minitaco med scampi og vårgrønt
Keine Bewertungen
Temaki sushi (TM6)
Keine Bewertungen
Kringler
1 Std. 35 Min
Klassisk Flammkuchen
1 Std.
Soyamelk og dampede boller
Keine Bewertungen
Vietnamesiske kjøttboller med chilisaus
Keine Bewertungen
Gule egg
Keine Bewertungen