Geräte & Zubehör
Kringler
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
10 porsjoner
Zutaten
-
olivenolje til smøring
-
helmelk400 g
-
tørrgjær2 ts
-
hvetemel, fint pluss ekstra til dryssing600 g
-
salt2 ts
-
hvetemel, fint til dryssing
-
vann800 g
-
natron3 ss
-
salt, grov type til dryssing
-
sesamfrø (optional) til dryssing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
3179 mg
Protein
8.3 g
Kalorien
1092.6 kJ /
260.1 kcal
Fett
4 g
Ballaststoff
2.6 g
Gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
46.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Oktoberfest
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Keine Bewertungen
Blomkål- og fennikelnuggets med ajvar
Keine Bewertungen
Djevelegg
Keine Bewertungen
Rød linsetofu
8 Std. 30 Min
Walisisk toast med søt sylteagurk
Keine Bewertungen
Minitaco med scampi og vårgrønt
Keine Bewertungen
Temaki sushi (TM6)
Keine Bewertungen
Klassisk Flammkuchen
1 Std.
Soyamelk og dampede boller
Keine Bewertungen
Vietnamesiske kjøttboller med chilisaus
Keine Bewertungen
Gule egg
Keine Bewertungen
Brød med egg og soltørkede tomater
Keine Bewertungen