Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 cotlete de porc, cu os, (350 g fiecare, 3,5 cm grosime)
- 1400 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
oder 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 2181 kJ / 521 kcal
- Protein
- 77 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 23 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 11 g
- Ballaststoff
- 0 g
- Natrium
- 228 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pulpă de curcan învelită în bacon, cu cartofi
1 Std. 40 Min
Pui cu chilli dulce și varză
2 Std.
Iepure cu prune uscate
1 Std.
Cotlete de porc sous-vide cu salată de mere
2 Std. 40 Min
Sos Bordelaise
55 min
Pulpe de pui sous-vide
1 godz. 35 min
Cod cu fistic și cușcuș
Brak ocen
Mușchi de porc cu miere și ierburi aromate
4 godz. 10 min
Cotlet de porc în saramură de cidru cu dressing de mere
2 Std. 20 Min
Orez basmati fiert
35min
Antricot de vită sous-vide
2h 45min
Orez cu carne de vită și broccoli
50min