Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 pulpe superioare de pui, cu piele și os, (180 g fiecare, 3 cm grosime)
- 1400 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
oder 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1020 kJ / 244 kcal
- Protein
- 23 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 17 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6 g
- Ballaststoff
- 0 g
- Natrium
- 119 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Tocană de curcan cu ciuperci și smântână, gătită lent
4h
Pulpă de curcan învelită în bacon, cu cartofi
1h 40 min
Paste fierte
20 Min
Tocană mexicană de pui, gătită lent
3h 20 min
Risotto cu mere și suncă afumată
30 min
Supă de pui cu tăiței
1h 35min
Ouă fierte
20 Min
Suc de piersici
2h 10 min
Sirop de zahăr
Keine Bewertungen
Tort decorativ de iarnă
3h 25min
Supă de pui cu găluști de pâine
1 Std. 5 Min
Cotlet de porc sous-vide
2 godz.