Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 antricoate de vită, fără os (aprox. 450 g fiecare, 3-4 cm grosime, max. 14 cm lungime)
- 1300 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
oder 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1259 kJ / 300 kcal
- Protein
- 48 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 12 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6 g
- Ballaststoff
- 0 g
- Natrium
- 90 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sparanghel sous-vide
Keine Bewertungen
Pappardelle cu rucola și ricotta
1j
Piept de rață sous-vide
Keine Bewertungen
Sushi cu ton picant
Keine Bewertungen
Sushi cu bulgur și somon
Keine Bewertungen
File de vițel cu corcodușe
1h 50min
Bolul cu ton și avocado
45 Min
Salată de caracatiță sous-vide
8h
Vită picantă gătită lent
8hod. 10min
Mușchiuleț de porc cu sos de vin roșu și legume
45 Min
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2h 20min
Mușchiuleț de porc umplut și Piure de cartofi și țelină
55 Min