Geräte & Zubehör
Eplekake med valumefrø
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
16 porsjoner
Zutaten
Kake
-
sitron kun skall1
-
appelsin kun skall1
-
valnøtter100 g
-
valmuefrø250 g
-
epler skrelt, delt i biter300 - 350 g
-
smør delt i biter250 g
-
egg6
-
finkornet sukker250
-
glutenfritt bakepulver (se tips)1 ts
-
maisstivelse60 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 ts
Sjokoladeganache
-
mørk sjokolade glutenfri, delt i biter100 g
-
kremfløte, 35 % fett80 g
-
mandel, hakket til pynt
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
42.7 mg
Protein
6.9 g
Kalorien
1701.1 kJ /
405 kcal
Fett
30.3 g
Ballaststoff
4.3 g
Gesättigte Fettsäuren
12.3 g
Kohlenhydrate
27.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenfri mat
94 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Keine Bewertungen
Vegansk kokosnøttkake
Keine Bewertungen
Schiacciata (dessertpizza)
Keine Bewertungen
Scones med frukt
30 Min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Keine Bewertungen
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Keine Bewertungen
Appelsinkake med krydret sirup
Keine Bewertungen
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Keine Bewertungen
Sukkerfritt bananbrød
1 Std. 15 Min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Keine Bewertungen
Søtpotet Donuts
Keine Bewertungen
Gulrot- og eplekake
1 Std. 30 Min