Geräte & Zubehör
Orange-brined turkey (MEATER+®)
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 29 Std. 45 Min
8 portions
Zutaten
Orange brine and turkey
-
oranges (see Tips)4
-
turkey (size 46)4500 - 5000 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
dried bay leaves2
-
salt90 g
-
pure maple syrup100 g
-
water1500 g
Stuffing
-
brown rice150 g
-
water1000 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
salted butter20 g
-
currants50 g
-
sausages casings removed (see Tips)500 g
Orange maple glaze
-
pure maple syrup80 g
-
soy sauce30 g
-
whole cloves4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2128.8 mg
Protein
173.5 g
Kalorien
7506 kJ /
1787.2 kcal
Fett
104.6 g
Ballaststoff
5.9 g
Gesättigte Fettsäuren
35 g
Kohlenhydrate
37.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
MEATER+®
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Orange-brined turkey
29 Std. 45 Min
Blackberry vinegar chocolate truffles
17 Std.
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 Min
Sugar Cookies with Lemon Curd
2 Std. 30 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 Min
Cajun Chicken Gumbo
1 Std. 45 Min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55 Std.
Polish egg salad with tartar sauce
10 Min
Maple pecan ice cream
26 Std. 30 Min
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1 Std. 35 Min
Piernik (Polish honey cake)
2 Std. 50 Min
Spiced Apple Cider
25 Min