Geräte & Zubehör
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 4 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
Brioche
-
bread flour plus extra to dust210 g
-
eggs, large2
-
egg yolks from large eggs4
-
sugar30 g
-
glucose syrup (see Tip)1 ½ tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
whole milk15 g
-
salt½ tsp
-
butter, unsalted diced, chilled, plus extra to grease90 g
-
egg yolk from a large egg, whisked1
Fondue
-
85 g milk chocolate, 40%, high quality chunks or chipsValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)85 g
-
30 g dark chocolate, 64%, high quality chunks or piecesValrhona chocolate Manjari 64% dark chocolate (see Tip)30 g
-
whipping cream115 g
-
passion fruit purée60 g
-
30 g apricot nectarapricot liqueur30 g
-
tropical fruit to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
214 mg
Protein
11 g
Kalorien
2230 kJ /
533 kcal
Fett
27 g
Ballaststoff
15 g
Gesättigte Fettsäuren
15 g
Kohlenhydrate
62 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen...
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45 min
Strawberry Shortcake Waffle
40 min
Pickled Watermelon Rind
1 godz. 30 min
Ginger Lemonade
10 min
Winter radish, citrus and cashew cream (Matthew Kenney)
Brak ocen
Polenta
50 min
Fermented Raspberry Shrub
128 godz. 10 min
Tahini dip (tarator)
5 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Aubergine papeton with tomato coulis
2 godz.
Ancient Grain Bread
2 godz. 30 min