Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
TM6 TM5

Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)

5.0 (1 Bewertung)

Zutaten

Preparing the Molds with Red Cocoa Butter

  • 60 g cocoa butter, red

Passion Fruit Ganache

  • 60 g passion fruit purée
  • 30 g glucose syrup (see Tip)
  • 115 g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
    oder 115 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks

Chocolate Shell

  • 300 g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    oder 300 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided

Finishing the Chocolate Shell

  • 185 g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    oder 185 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided

Nährwerte
pro 1 piece
Kalorien
707 kJ / 169 kcal
Protein
1 g
Kohlenhydrate
22 g
Fett
9 g
Gesättigte Fettsäuren
6 g
Ballaststoff
1 g
Natrium
19 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte