Geräte & Zubehör
Mexicaanse rozemarijnpunch
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
2 porties
Zutaten
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
1 g
Kalorien
899 kJ /
215 kcal
Fett
0 g
Ballaststoff
0.1 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Valentijn
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Virgin appel cider old fashioned
Keine Bewertungen
Vichyssoise met pasta
35 Min
Kimchi risotto
Keine Bewertungen
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 Min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 Std. 5 Min
Chili con carne
40 Min
Nougat-koekjes
Keine Bewertungen
350 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 Std. 35 Min
Eendenlever
33 Std.
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Mangochutney
1 Std. 20 Min