Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
2
bucăți rasol de vită, feliat, cu os (aprox. 700 g), (vezi recomandarea)
oder 300 - 400 g carne de vită, fără os (ex. din fasonări) (vezi recomandarea) - 30 g ulei vegetal
- 120 g ceapă, cu coajă, tăiată jumătăți
- 100 g morcovi, tăiați rondele (1 cm)
- 50 g țelină rădăcină, tăiată bucăți (2 cm)
- 2 căței de usturoi, cu coajă
- 1 - 1 ½ linguriță sare
- 10 boabe de piper negru
- 5 boabe de ienibahar
- 1 - 2 foi de dafin, uscate
- 1200 - 1400 g apă
- Nährwerte
- pro 1 borcan
- Kalorien
- 402.3 kJ / 96 kcal
- Protein
- 8 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.3 g
- Ballaststoff
- 3 g
- Natrium
- 1046 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Antricot de vită sous-vide
2h 45min
Chipsuri coapte, din legume
1hod. 45min
Desert australian
Keine Bewertungen
Crochete de morcovi
Keine Bewertungen
Tort Simnel
Keine Bewertungen
Supă consistentă de fructe de mare
1u.
Spaghette bologneze din fasole neagră ( sănătate intestinală)
Keine Bewertungen
Terină condimentată de porc
Keine Bewertungen
Iaurt cu vanilie
Keine Bewertungen
Cozonac de carne bavarez
4h 30min
Varză de Bruxelles cu susan
20 dk
Salată coleslaw
10min