Geräte & Zubehör
Leek, chilli and chorizo sauce
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves peeled2
-
leek trimmed, white part only, well washed and cut into pieces (3 cm) - green part reserved1
-
fresh long red chillies deseeded if preferred, and cut into halves1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomato passata500 g
-
water50 g
-
chorizo sausage (approx. 220 g), cut into thin slices1
-
fresh basil leaves torn2 sprigs
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
cooked gnocchi to serve (see Tips)600 g
-
Parmesan grated, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
347.3 mg
Protein
9.1 g
Kalorien
1228.3 kJ /
293.6 kcal
Fett
9.9 g
Ballaststoff
4.5 g
Gesättigte Fettsäuren
2.4 g
Kohlenhydrate
43.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Chicken in chipotle sauce
40 Min
Tex-Mex chicken casserole
45 Min
Chilli with rice
50 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Lamb sausage ragu
30 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 Min
Quick and easy pork noodles
20 Min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 Min
Filo chicken pie
45 Min