Geräte & Zubehör
Koken van speltgraan
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
6 porties
Zutaten
-
speltgraan (zie tips)200 - 400 g
-
olie10 - 20 g
-
zout½ - 1 tl
-
water400 - 800 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
610 mg
Protein
10.8 g
Kalorien
1028.3 kJ /
245.8 kcal
Fett
4.2 g
Ballaststoff
6.2 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
37.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rijstkoker modus
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Vegan kaas dip
40 Min
Bananen powerballs
15 Min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 Std. 15 Min
Custard
15 Min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 Min
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15 Min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Keine Bewertungen
Koken van basmatirijst
35 Min
400-500 g ui karameliseren
50 Min
Appel en citroen krans
50 Min
Gekarameliseerde uiensaus
2 Std. 5 Min