Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 120 g ulei de măsline
- 500 g ceapă, tăiată sferturi
- 8 căței de usturoi
- 1300 g carne tocată de vită
- 800 g roșii cuburi, din conservă
- 100 g apă
- 50 g pastă de roșii
- 2 lingurițe zahăr
- 3 lingurițe sare
- 2 lingurițe boia de ardei, dulce
- 2 lingurițe boia afumată
- 2 ½ linguri oregano uscat
- 1 ½ linguriță chimion măcinat
- 1 - 2 lingurițe piper cayenne, măcinat, sau după gust
- 4 foi de dafin, uscate
- 4 cuișoare
- 1600 g fasole kidney, din conservă (4 conserve de câte 400 g, cantitate totală)
- 60 g ciocolată amăruie, tăiată bucăți (1 cm)
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1949 kJ / 465 kcal
- Protein
- 30 g
- Kohlenhydrate
- 19 g
- Fett
- 27 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 9 g
- Ballaststoff
- 8 g
- Natrium
- 1075 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Friptură de vită cu topping de piersici și brânză feta
Keine Bewertungen
Mocktail Galapagos
Keine Bewertungen
Hornazo
Keine Bewertungen
Cidru cu rom și unt de arțar
Keine Bewertungen
Splash cu lemon grass și litchi
Keine Bewertungen
Spaghetti Vongole
Keine Bewertungen
Pui ballotine sous-vide cu sos de ardei roșii
2 godz. 10 min
Brunch franțuzesc
Keine Bewertungen
Cosmopolitan
5 min
Caipirinha
Keine Bewertungen
Pot-au-feu
Keine Bewertungen
Bœuf bourguignon
1h 40 min