Geräte & Zubehör
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
10 portions
Zutaten
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (approx. 3 cm)600 g
-
water700 g
-
onions quartered200 g
-
olive oil300 g
-
medium eggs8
-
baking powder15 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic clove finely chopped1
-
bacon lardons to taste100 - 120 g
-
mozzarella grated150 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
13.4 g
Kalorien
1360 kJ /
325 kcal
Fett
25.1 g
Ballaststoff
1.5 g
Kohlenhydrate
11.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Then. Now. Always.
50 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Ham and Leek Pasta Sauce
30 Min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Chicken Étouffée
45 Min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 Std. 20 Min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 Std.
Chicken Enchiladas
1 Std.
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min