Geräte & Zubehör
Pierogi met vlees
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std.
6 porties
Zutaten
Vulling
-
uien in vier gesneden100 g
-
koolzaadolie20 g
-
rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)320 - 350 g
-
wortelen gekookt, in stukken (zie tip)40 - 50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gedroogde marjolein¼ - ½ tl
Pierogi
-
water en iets meer om de pierogi te koken250 g
-
ei1
-
koolzaadolie20 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven560 g
-
zout en iets meer om de pierogi te koken1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
20.3 g
Kalorien
2006 kJ /
479 kcal
Fett
12.1 g
Ballaststoff
3.1 g
Kohlenhydrate
74.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Groentesandwiches
Keine Bewertungen
Spareribs met glazuur van appel en honing
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Soep
40 Min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Keine Bewertungen
Amarant cacao balletjes
Keine Bewertungen
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Cashew schenkroom
Keine Bewertungen
Charoset
15 Min
Stracciatella drinkyoghurt
12 Std.
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Keine Bewertungen
Macadamia Chocolade Koekjes
45 Min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen