Geräte & Zubehör
Keftedes (gehaktballen)
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
8 porties
Zutaten
-
uien in vier gesneden140 g
-
aardappelen in zes gesneden (ong. 1000 g ongeschild)700 g
-
eieren3
-
olijfolie2 el
-
azijn1 el
-
verse peterselie enkel de bladeren25 takjes
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gedroogde munt (optional)1 tl
-
paneermeel50 g
-
gehakt vlees (varken, kip of gemengd vlees)1000 g
-
bakolie
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
30 g
Kalorien
1396 kJ /
334 kcal
Fett
13 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Zoete Aardappel Brood
5 Std. 25 Min
Nasi Goreng
40 Min
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Keine Bewertungen
Zalm met rijst en champignons
30 Min
Druiven en cava trifle
Keine Bewertungen
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Ovenburger
1 Std. 45 Min
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 Min
Muntthee
25 Min