Geräte & Zubehör
Victoria biscuit gebak
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
10 porties
Zutaten
Sponge cake
-
margarine, om in te vettenboter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (optional)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
4.1 g
Kalorien
1683 kJ /
402 kcal
Fett
25.5 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Pindakaas Bosbessen Rolls
Keine Bewertungen
Crème brûlée op Portugese wijze
Keine Bewertungen
Limoncello-Taart
2 Std. 30 Min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Vegan kruimeldeeg
45 Min
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Keine Bewertungen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Kaneelrolletjes met glazuur
2 Std. 30 Min
Geraardbergse Mattentaarten
1 Std.
Garnaalkroketten
Keine Bewertungen
Sinaasappel Sponge Cake
1 Std.