Kompatible Versionen
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
120
g kabak, soyulmuş,
parçalara bölünmüş (2-3 cm) -
130
g patates, soyulmuş, parçalara
bölünmüş (2-3 cm) - 20 g bezelye, taze ya da dondurulmuş
-
50
g dana bonfile, sinirsiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
oder 50 g kuzu sırtı fileto, sinirsiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm) - 250 g su
- 1 - 2 tk zeytinyağı (optional)
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 469 kJ / 112 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Kohlenhydrate
- 12 g
- Fett
- 3.6 g
- Ballaststoff
- 3.7 g
- Natrium
- 35 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Patates ve Havuç Püresi
45 min
Armutlu Yulaf Kreması
10 min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Keine Bewertungen
Tahıllı Elma Lapası
10 min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 min
Sebzeli Etli Püre
35 min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 min