Laks med citronhollandaise, asparges og ris
TM6

Laks med citronhollandaise, asparges og ris

4.3 (4 Bewertungen)

Zutaten

Citronhollandaise

  • 15 g vand
  • 30 g citronsaft
  • 225 g smør, usaltet, skåret i mindre stykker
  • 4 æggeblommer, fra store æg
  • 1 tsk salt, efter smag
  • 1 knivspids sort peber, stødt, efter smag

Laks, asparges og ris

  • 30 g korianderblade, friske
    oder 30 g persilleblade, friske
  • 1 citron, kun fintrevet skal
  • 285 g ris, jasmin
  • 1000 g vand
  • 1 tsk løgpulver
  • ½ tsk salt, efter smag
  • ½ tsk hvidløgspulver
  • 340 g asparges, grønne
    oder 340 g broccoli delt i buketter
  • 450 g laksefilet, frisk, med eller uden skind, ( ca. 3 cm tyk)
  • salt, efter smag

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
3778 kJ / 903 kcal
Protein
33 g
Kohlenhydrate
62 g
Fett
58 g
Gesättigte Fettsäuren
32 g
Ballaststoff
1 g
Natrium
672 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte