Geräte & Zubehör
Curryketchup
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 potten
Zutaten
-
augurken in stukjes gesneden150 g
-
uien in helften gesneden150 g
-
ongezouten boter60 g
-
suiker40 g
-
currypoeder (40 g) (bijv. Zanzibar of Madras kerriepoeder)4 el
-
tomatenblokjes uit blik1000 g
-
ketchup500 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)70 g
-
zout plus extra naar smaak2 tl
-
sambal oelek (20 g)2 tl
-
1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
fruitazijn20 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 pot
Protein
8 g
Kalorien
1680 kJ /
401 kcal
Fett
15 g
Ballaststoff
6.9 g
Kohlenhydrate
56 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Keine Bewertungen
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Kruiden- en citroenzout
1 Std.
Vleesbouillonpasta
45 Min
Hornazo
Keine Bewertungen
Sous-vide peren met kaneel
2 Std. 5 Min
Nougat-koekjes
Keine Bewertungen
Gekruide noten
45 Min
Appelpunch
30 Min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min
Tomatenketchup
1 Std. 15 Min