Geräte & Zubehör
Horror punch
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
10 glazen
Zutaten
-
zure kersen (uitgelekt gewicht 680 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
lychees (uitgelekt gewicht 255 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
suiker50 g
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
citroenen in vieren gesneden en ontpit2
-
koud bruisend water300 g
-
gemalen ijs400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Protein
1 g
Kalorien
428 kJ /
102 kcal
Fett
0 g
Ballaststoff
1.3 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Halloween
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Pistache Shake met Witte Chocolade
10 Min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 Std. 50 Min
Fruitkroon
Keine Bewertungen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Keine Bewertungen
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 Min
Spaghettinestjes met linzenballen
1 Std. 5 Min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9 Std. 20 Min
Sous-vide peren met kaneel
2 Std. 5 Min
Hot dogs
35 Min
Rudolphs Mocktail
30 Min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Keine Bewertungen
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1 Std. 20 Min