Geräte & Zubehör
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 5 Std. 15 Min
8 porties
Zutaten
Marinade
-
varkensnek (procureur), ontbeend in één stuk1200 - 1500 g
-
gedroogde oregano1 el
-
knoflookpoeder1 el
-
gemalen komijn1 el
-
gerookte paprikapoeder1 el
-
paprikapoeder1 el
-
gemalen zwarte peper1 tl
South Carolina BBQ saus
-
Dijon mosterd (zie variatie)180 g
-
ketchup130 g
-
ciderazijn50 g
-
sojasaus50 g
-
tabasco (optional)3 - 5 druppels
-
bruine suiker80 g
-
knoflookpoeder3 tl
-
gemalen cayennepeper¼ - ½ tl
-
uienpoeder1 el
-
zout2 tl
Grillen en montage
-
Brioche hamburger broodjes8 - 10
-
spek, gezouten, gesneden gegrild, om te serveren (zie tip) (optioneel)
-
koolsla om te serveren (optioneel)
-
zoete maïskolf gehalveerd, gegrild (zie tip)4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1711.7 mg
Protein
49.5 g
Kalorien
2666 kJ /
637.2 kcal
Fett
20.2 g
Ballaststoff
4.2 g
Gesättigte Fettsäuren
4.2 g
Kohlenhydrate
64.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Tijd om te grillen!
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Groentepannenkoekjes
20 Min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Keine Bewertungen
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Keine Bewertungen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Keine Bewertungen
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Rijstschotel met appelen
Keine Bewertungen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Butter Chicken
1 Std.
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Keine Bewertungen
Pulled pork burgers
Keine Bewertungen
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min