Geräte & Zubehör
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
dana bonfile (her biri 180-200 g, 3 cm kalınlığında)4
-
deniz tuzu2 tk
-
karabiber¾ tk
-
kekik, taze4 dal
-
limon suyu (bk. Öneriler)30 g
-
su (yaklaşık), vakum poşetlerinin tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. Öneriler)1400 g
-
soğan50 g
-
taze tarhun sadece yaprakları1 - 2 dal
-
beyaz şarap, sek50 g
-
beyaz şarap sirkesi15 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş (1-2 cm), ekstra 1 yemek kaşığı tereyağı200 g
-
yumurta sarısı4
Nährwerte pro 1 porsiyon
Kalorien
698 kcal /
2926 kJ
Protein
46 g
Fett
56 g
Kohlenhydrate
1 g
Ballaststoff
0.4 g
Gesättigte Fettsäuren
32 g
Natrium
93 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Rezepte
Türkei
Türkei