Kompatible Versionen
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 20 g taze zencefil, soyulmuş, ince dilimlenmiş (2 mm)
- 60 g portakal marmeladı
- 1 tutam taze kekik yaprağı
- 20 g zeytinyağı
-
20
g balzamik sirke
oder 20 g şeri sirkesi -
50
g porto şarabı
oder tatlı kırmızı şarap - 550 g su
- 1 tk tuz
- ½ tk toz karabiber
-
2
ördek göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yakl. 150-200 g) (bk. öneriler)
oder 2 tavuk göğsü, derisiz (her biri yakl 225 g), boydan ikiye kesilmiş - 350 g patates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (1 cm)
- ½ tk toz tatlı kırmızı biber, toz
- 30 g tereyağı
- 120 g süt
- 120 - 150 g taze börülce, temizlenmiş, gerekiyorsa ikiye bölünmüş
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 3136 kJ / 750 kcal
- Protein
- 43 g
- Kohlenhydrate
- 60 g
- Fett
- 33 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Mantarlı Ispanaklı Peynirli Kiş
1h 45min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50 min
Buharda Lahanalı ve Etli Çin Mantısı
1 godz. 35 min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h
Kakaolu Karabuğday Granola
2h 35min
Sebzeli Köfte (Bebek Yemeği)
50 min
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1h
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1h
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 min
Dört Peynirli Yassı Ekmek
40 min
Çikolatalı Kek
45 min