
Geräte & Zubehör
Tavuk Bulyon
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
tavuk eti, derisiz, kemiksiz ve sinirsiz (yakl. 500 g tavuk budundan çıkarılmış), küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)300 g
-
karışık beyaz sebzeler (ör. kereviz, soğan, sarımsak, pırasa), ihtiyaca göre parçalara bölünmüş (3-4 cm)200 g
-
karışık taze ot (ör. biberiye, kekik, maydanoz), sadece yaprakları4 dal
-
iri taneli tuz150 g
-
beyaz şarap100 g
-
kuru defne yaprağı (isteğe bağlı)1
-
karanfil1
-
kişniş tohumu5
Nährwerte pro 4 porsiyon
Kalorien
649 kcal /
2714 kJ
Protein
58 g
Fett
35 g
Kohlenhydrate
8 g
Ballaststoff
5.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Kolay Fikirler
200 Rezepte
Türkei
Türkei

Temel Yemek Kitabı
207 Rezepte
Türkei
Türkei