Geräte & Zubehör
Madurese Chicken Satay
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
3 portions
Zutaten
Chicken Satay
-
chicken leg meat, skinless, boneless cut in cubes (2 cm)600 g
-
Indonesian white spice paste room temperature70 g
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)60 g
-
chicken stock powder½ tsp
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
Peanut Sauce
-
toasted peanuts (see tip)120 g
-
Indonesian white spice paste room temperature50 g
-
fresh red curly chillies cut in halves25 g
-
vegetable oil25 g
-
palm sugar20 g
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)65 g
-
sugar10 g
-
fresh kaffir lime leaves cut in thin slices5
-
water500 g
-
chicken stock powder½ tsp
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste½ tsp
-
crispy fried shallots30 g
-
limau lime juice only3
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
3286 mg
Protein
54 g
Kalorien
4471 kJ /
1069 kcal
Fett
69 g
Ballaststoff
16 g
Gesättigte Fettsäuren
17 g
Kohlenhydrate
70 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Culinary Heritage
9 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 Std. 10 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
Keine Bewertungen
Indonesian white spice paste
35 Min
Spiced meatball soup (Bakso)
2 Std. 25 Min
Amaretto Sour (Metric)
10 Min
Sesame Chicken Mee Sua
40 Min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1 Std. 30 Min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Ayam Paprik
30 Min
Cereal Prawns
30 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min