Geräte & Zubehör
Vietnamese Chicken Pho
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portion
Zutaten
Noodles
-
water1135 g
-
rice stick noodle, flat225 g
-
vegetable oil to toss
Pho
-
onions cut into thin wedges225 g
-
black peppercorn1 tsp
-
ginger, fresh cut into pieces60 g
-
2 - 3 tsp lemon grass, paste, white part only, cut into pieceslemon grass, fresh white part only, cut into pieces1
-
cinnamon stick1
-
coriander seed1 tsp
-
fennel seed, dried1 tsp
-
star anise1 - 2
-
clove3
-
salt¼ tsp
-
fish sauce60 g
-
soy sauce45 g
-
lime juice30 g
-
water1450 g
-
chicken breast fillet, skinless thinly sliced450 g
-
soybean sprout, fresh115 g
-
green onions thinly sliced2
-
cilantro, fresh½ bunch
-
mint leave, fresh½ bunch
-
Thai basil, fresh leaves only4 sprigs
-
1 - 2 jalapeño chilli, canned, deseeded (if preferred) and cut into thin slices, to servered chilli, long deseeded (if preferred) and cut into thin slices, to serve1 - 2
-
lime cut into wedges, to serve1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2039.3 mg
Protein
36.9 g
Kalorien
1966.5 kJ /
470 kcal
Fett
6.9 g
Ballaststoff
6.6 g
Gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
67.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chicken Soups - CA
9 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen...
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 Min
Cod and Spinach Soup
40 Min
Guacamole
Keine Bewertungen
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Cooking Long Pasta
Keine Bewertungen
Express Pho Soup
1 Std. 5 Min
One Pot Noodles
30 Min
Fried Chives Pockets
45 Min
Malaysia-style Coconut Chicken
25 Std. 40 Min
Emu Stew (Mark Olive)
25 Min
Prawn laksa (Chef Degan)
50 Min
Vietnamese Chicken Pho
1 Std. 10 Min