Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 300 g bacon afumat, felii
- 3 fire frunze de pătrunjel proaspăt
- 450 g carne tocată de porc
- 300 g carne tocată de pui
- 150 g smântână lichidă, min. 30% grăsime
- 1 lingură ketchup
- 40 g brandy
- ½ linguriță sare
- 1 - 2 prize piper negru proaspăt măcinat
- 30 g fistic sărat, fără coajă
- 40 g vișine
- 200 g fileuri de piept de rață, afumate, feliate (aprox.1-2 mm)
- 250 g ardei roșii copți, conservați
- 200 g piept de pui file, fără piele, tăiat felii (aprox. 5 mm)
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1775.7 kJ / 424.4 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Kohlenhydrate
- 4.1 g
- Fett
- 32.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 12.2 g
- Ballaststoff
- 0.9 g
- Natrium
- 401 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chutney de ceapă roșie caramelizată
24h
Pavlova cu zmeură și așchii de ciocolată
4 Std. 40 Min
Salată de somon, quinoa, feta și legume
50min
Cotlete de porc sous-vide cu salată de mere
2ωρ. 40 λεπτ.
Cocktail cu cocos
Keine Bewertungen
Sorbet cu portocală și vin spumant
8 Std. 20 Min
Escalop de vițel cu reducție de căpșune
Keine Bewertungen
Vită picantă gătită lent
8 Std. 10 Min
Piept de curcan sous-vide, cu citrice
Keine Bewertungen
Chutney de merișoare cu rozmarin
45 Min
Unt cu gorgonzola și usturoi rumenit
1h 10min
Piept de pui sous-vide
Keine Bewertungen