Geräte & Zubehör
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 3 Std. 20 Min
6 porsiyon
Zutaten
Kaju panna cotta
-
şeker100 g
-
vanilya çubuğu sadece içindeki tanecikleri, ( bk. öneriler)1
-
kaju fıstığı, çiğ200 g
-
toz agar agar2 ½ tk
-
ayçiçek yağı1 yk
-
su500 g
Frambuaz sosu
-
şeker30 g
-
dondurulmuş frambuaz çözülmüş, suyuyla birlikte200 g
-
limon suyu20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
11.3 mg
Protein
7.2 g
Kalorien
1399 kJ /
333 kcal
Fett
19.6 g
Ballaststoff
3.9 g
Gesättigte Fettsäuren
3.1 g
Kohlenhydrate
31.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan Tarifler
20 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen...
Meksika Fasulyeli Quesadilla ve Guacamole
45 Min
Limon Kreması (Lemon Curd)
20 Min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2 Std. 55 Min
Vegan Vişneli Cheesecake
8 Std.
Chawan Mushi - Japon Usulü Buharda Yumurta
35 Min
Tart Hamuru
10 Min
Çıtır Balıklı Sandviç
40 Min
Sebzeli Tavuk Fricasse
2 Std.
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10 Min
Vegan Bolonez Sos
Keine Bewertungen
Tarçınlı Panna Cotta, Elmalı Garnitür İle
6 Std. 30 Min
Spagetti Carbonara
40 Min