Geräte & Zubehör
Slow Cooked Potatoes
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
Peeling
-
800 g baby yellow potatoes, halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)baby red potatoes halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)800 g
-
water600 g
-
vegetable oil (optional) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)850 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
219.9 mg
Protein
2.2 g
Kalorien
332.1 kJ /
79.4 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoff
1.9 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Chicken adobo
30 Min
Pickled Grated Carrots
45 Min
Montreal Steak Seasonning Blend
5 Min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30 Min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45 Min
Roasted Garlic
15 Min
Peeling Ginger (Metric)
5 Min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 Min
Ube Coffee
10 Min
Peeler Mashed Potatoes
35 Min
Egg and Onion
25 Min