Geräte & Zubehör
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
642.3 mg
Protein
16 g
Kalorien
2525 kJ /
609.5 kcal
Fett
51.3 g
Ballaststoff
3.5 g
Gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
19.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Leve de lente
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Pruimenjam
55 Min
Vegan pudding
15 Min
Advocaat
10 Min
Spaghettinestjes met linzenballen
1 Std. 5 Min
Worteltaart smoothie bowl
10 Min
Mysterieuze soep
45 Min
Abrikozen ketchup
Keine Bewertungen
Kweeperentaart
8 Std.
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Keine Bewertungen
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Keine Bewertungen
Canapé met ei
10 Min