Geräte & Zubehör
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 35 Min
6 stuks
Zutaten
Meergranenpizza
-
water465 g
-
verse gist5 g
-
bruine suiker1 tl
-
meergranenbloem350 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
zout en iets meer om te bestrooien1 theelepel
-
citroensap20 g
-
tomaten passata200 g
-
gedroogde oregano om te bestrooien
-
brie kaas in plakjes250 g
-
Serranoham in plakjes80 g
-
vijgen confituur50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
636.7 mg
Protein
19.3 g
Kalorien
1831.2 kJ /
437.7 kcal
Fett
15.7 g
Ballaststoff
2.5 g
Gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
54.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza Gourmet
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Vegan cheeseburgers
10h
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Nenhuma avaliação
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Nenhuma avaliação
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Gebakken aardappelpuree monsters
Nenhuma avaliação
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Worteltaart
2h
Chocolade hazelnootpasta
2h
Penne met tonijn
35min
Salade van boerenkool en rode kool
Nenhuma avaliação