Geräte & Zubehör
Ham, Egg and Chips
Vorbereitung 50 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
Chips
-
water500 g
-
potatoes peeled, sliced (1-2 cm), then cut in batons (1-2 cm thick)800 g
-
vegetable oil2 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Eggs
-
medium eggs (see tip)4
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
vegetable oil plus 1 tsp for greasing1 Tbsp
-
unsmoked gammon steaks (approx. 200 g each)4
-
tomato ketchup for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
4780 mg
Protein
50 g
Kalorien
2767 kJ /
661 kcal
Fett
27 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
57 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Retro
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2h
Fajita Seasoning
5min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10min
Beef Stroganoff
1h
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1h 5min
Roast Chicken with Vegetables
1h 10min
Chicken with Peppers and Rice
1h
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35min
Egg Fried Rice
35min