Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Soutzoukakia
- 2 căței de usturoi
- 80 g ceapă galbenă (aprox. ½ ceapă)
- 50 g ulei de măsline
- 60 g pesmet
- 1 linguriță chimion măcinat
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 100 g vin alb, sec
- 500 g carne tocată de vită
Sosul
- 50 g ulei de măsline, plus pentru uns
- 400 g roșii întregi, la conservă
- 100 g vin alb, sec
- 2 lingurițe zahăr (opțional)
- 1 linguriță oregano uscat
- 30 g pastă de roșii
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 400 g apă
- 200 g orez alb cu bob mediu, clătit
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 3052.3 kJ / 729.5 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Kohlenhydrate
- 32.2 g
- Fett
- 51 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 13.2 g
- Ballaststoff
- 3 g
- Natrium
- 1483.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Caserolă de primăvară, cu carne de pui
1h 30min
Tocaniță de vită cu piure de cartofi
Keine Bewertungen
Chifteluțe în sos de roșii cu piure de cartofi
45min
Salsa verde
10 Min
Lasagne cu pui și ciuperci
1h 55min
Salată de paste și crevete cu pesto de coriandru
Keine Bewertungen
Ruladă de carne
1h 30min
Coaste de porc lipicioase cu măr
2h 30min
Mini plăcinte cu andive și gorgonzola
Keine Bewertungen
Salată de cartofi pe grill cu pesmet și pancetta
40min
Chifteluțe de pui cu orez cu nucă de cocos
35min
Lipie (Flammkuchen) cu caise, jambon Serrano și rucola
Keine Bewertungen