Geräte & Zubehör
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 4 Std.
8 porties
Zutaten
Het koekje
-
suiker125 g
-
eieren wit en geel gescheiden5
-
zout1 snuifje
-
bloem125 g
De siroop
-
water100 g
-
suiker150 g
Lichte porto-room
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad), en een kommetje met koud water3
-
suiker100 g
-
maïzena (zetmeel)50 g
-
eieren3
-
melk500 g
-
porto2 el
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G. zeer koud150 g
-
mascarpone zeer koud150 g
Opbouw
-
perziken in blokjes (1-2 cm)250 g
-
abrikozen in dunne reepjes250 g
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten4
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Protein
15.2 g
Kalorien
2985.1 kJ /
711.9 kcal
Fett
21.8 g
Ballaststoff
1.9 g
Kohlenhydrate
112.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ouders verwennen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Keine Bewertungen
Appeltaart
Keine Bewertungen
Haver horchata
Keine Bewertungen
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Keine Bewertungen
Millefeuille met chocolade en karamel
Keine Bewertungen
Vloeibare custard
Keine Bewertungen
Kaastaartijs
Keine Bewertungen
Brood van gierstmeel
2 Std. 35 Min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 Std. 15 Min
Marsepein halve maan koekjes
30 Min
Kerstman macarons
3 Std. 20 Min
Karamelpudding
1 Std.